Over ons

De Concierge® biedt een beproefde, vakkundige en vooral ook plezierige regeling waarbij de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever vanzelfsprekend centraal staan.
Of het nu gaat om de zorg voor een huis/vastgoed met een kostbare inboedel, de zorg voor uw tuin, ophalen en/of bijhouden van uw post, opknappen van allerlei klusjes, kinderoppas, …. alles wordt voor u beheerd en georganiseerd, helemaal zoals u het wenst afgestemd op uw specifieke situatie en omstandigheden.

Woont u ver in het binnenland en heeft u een eigen druk leven, dan zal er naar een oplossing gezocht moeten worden.

Zo lang als nodig of gewenst, passen wij met veel zorg en toewijding op uw goed. Conform de instructies verlenen wij toegang aan de werkster, de tuinman, klusjesman, ….
Gedurende de gehele periode houdt De Concierge® toezicht en controle op de uitvoering van de opdracht.
  De Concierge® levert geen massaproduct, maar maatwerk voor een overzichtelijke, specifieke doelgroep.

Wij spelen nauwkeurig in op de behoeften van actieve mensen: particulieren, professionals. Onze diensten bestrijken zowel het privéleven als het beroepsleven.
Wij streven naar een piekfijne service voor onze klanten, om aan hun verwachtingen zo goed mogelijk en efficiënt te voldoen.

In ons vorig druk professioneel leven, bedrijfs- en medische wereld, waren vertrouwen, gedrevenheid, punctualiteit en service een prioriteit. Ook nu staan deze begrippen hoog in ons vaandel.
De Concierge - Zeedijk 440/301 - 8670 Oostduinkerke - GSM: +32 498 123 660 - E: